Sivilcelere İyi Gelen Sabunlar Hangileridir?

Uzmanların da tavsiye ettiği ve belirttiği üzere pek çok doğal sabun sivilcelere iyi gelmektedir. Ülkemiz bu doğal sabunlar konusunda ise adeta bir sabun cennetidir. Doğal sabunlar, kimyasal içeren sabunlara göre çok daha iyi bir şekilde nemlendirici, temizleyici ve besleyici özelliğe sahiptir.
Sivilce ile mücadele de doğal sabunlar oldukça etkili yöntemlerden bir tanesidir. İşte o doğal sabunlar…

Bıttım Sabunu

Düzenli bir şekilde Bıttım sabununu kullanmanız durumunda sivilcelerinizden kısa bir süre içinde kullanmanız mümkündür. Sivilce konusunda en etkili doğal yöntemlerden bir tanesi olarak tavsiye edilen bu doğal sabun deri yüzeyinde bulunan iltihapları yok ederek sivilceyi kurutmaktadır. Ayrıca yüzünüzdeki gözeneklerin temizlenmesini sağlayarak cildinizin yağ dengesini sağlamakta ve nefes almasına neden olmaktadır.

Kekik Sabunu

Sivilce sorununuza çözümde diğer etkili yöntemlerden bir tanesi de Kekik sabunudur. Cildinizde yer alan ölü deriyi temizleyerek yüzünüzde yer alan döküntüleri gidererek kızarıklıkların da ortadan kalkmasını sağlar. Düzenli bir şekilde kullanmanız durumunda sivilce oluşumunu da durdurduğu gözlemlenmiştir.

Zeytinyağı Sabunu

Zeytinyağının bilindiği üzere onlara insan vücuduna ve cildine onlarca faydası bulunmaktadır. Bu faydalardan bir tanesi de sivilce tedavidir. Egzama gibi önemli cilt hastalıklarının tedavisinde kullanıldığı gibi ciltteki çatlakları gidermekte ve kısa süre içinde sivilceleri yok etmektedir.

Çay Ağacı Sabunu

Kısa bir süre içinde etkili sonuç alacağınız doğal sivilce tedavi yöntemlerinden bir tanesidir. Cildi yumuşatmakta ve sivilceleri ortadan kaldırarak yeniden çıkmasına engel olmaktadır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.